IlmoituksetSuomesta
Suomalainen yksityisomisteinen lääketehdas VITABALANS

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu suomalainen yksityisomisteinen lääketehdas, jolla on oikeus käyttää Avainlipputunnusta merkkinä suomalaisesta työstä. Käyttäessäsi tuotteitamme tuet suomalaista osaamista ja ammattitaitoa. Liikevaihtomme on noin 23 milj. EUR.

Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja kattaen resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläintuotteita. Kaikki tuotteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden rekisteröinti ja tuotanto sijaitsevat Hämeenlinnassa. Tuotanto tehdään kolmessa eri tehtaassa, joista yhdessä tuotetaan lääkkeet, toisessa ravintolisät ja kolmannessa maitohappobakteereja sisältävät tuotteet. Tuotantomme mahdollistaa myös jauheiden, liuoksien ja voiteiden valmistuksen.
Yrityksellämme on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa, Unkarissa, Sloveniassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa.

Ota huomioon!!
Tuotteitamme voit ostaa apteekeista, päivittäistavarakaupoista sekä luontaistuotekaupoista.

YHTEYSTIEDOT


MYÖS TÄSSÄ LUOKASSA
  • KAUNEUS JA TERVEYS

    Allergian itsehoito

    Kausiluonteisen allergian yleisimpiä aiheuttajia ovat tuulipölytteisten kasvien siitepölyt: keväällä lehtipuut, ...

  • KAUNEUS JA TERVEYS

    Jalkasienen itsehoito

    Rihmasienten aiheuttamaa tulehdusta jalassa sanotaan jalkasilsaksi tai jalkasieneksi. Lapsilla jalkasieni on hyvin ...

  • KAUNEUS JA TERVEYS

    Kuivasilmäisyyden itsehoito

    Silmien kuivuminen on varsin yleinen oire, sillä noin 10 % aikuisväestöstä kärsii lievästä tai keskivaikeasta silmien ...

  • KAUNEUS JA TERVEYS

    Flunssan itsehoito

    Flunssa eli nuhakuume on virusten aiheuttama ja yleisin lyhyen sairausloman syy Suomessa. Flunssan aiheuttajaviruksia ...