IlmoituksetSuomesta
HEINÄVESI
Myydään kiinteistö ja liiketoiminta Kermankeidas Oy

Kermankeidas Oy on osakeyhtiö, jonka omistamme vaimoni Tertun kanssa kokonaan. Yhtiö on velaton ja sillä on valmiina vapaana tarvittaessa pankkilainaa varten vakuuspapereita n. 200.000 euron arvosta. Olemme eläkeikäisiä ja tästä syystä koko yrityksen kiinteistö ja liiketoiminta voidaan myydä. Sitä ei vuokrata.

Kiinteistö sijaitsee Heinäveden reitin laivaväylän varrella olevalla omalla n. 4800m2 tontilla. Kiinteistö on liitetty yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitystapa on öljy- ja sähkölämmitys. Päärakennus on pinta-alaltaan n. 820m2 ja se on saneerattu vuosina 2003-2007. Se on hyvässä kunnossa. Lisäksi kiinteistöön kuuluu erillinen rantasaunarakennus jossa on tilava sauna sekä erilliset huoltotilat veneilijöille ja asuntovaunumatkailijoille. Huoltotilat käsittävät wc:n, suihkun ja vaatteiden pesukoneen.

Päärakennuksessa on 1 ravintola ja baari 150:lle ja 1 ravintola ja baari 60:lle asiakkaalle. Lisäksi kesäisin on käytössä terassi 50:lle asiakkaalle. Ravintolan valmistuskeittiö on nykyaikainen ja toimiva. Lisäksi toisen ravintolan yhteydessä on tarjoilukeittiö. Takkakabinetti 20:lle henkilölle jonka yhteydessä pukuhuone, wc, sauna ja suihkuhuone. Takkahuoneessa on Kermansaven kaunis takka. 1. kerroksessa on erilliset tilavat wc:t asiakkaille. Kiinteistössä on hotellihuoneita seuraavasti: 2kpl 2hh, 2kpl 3hh, 1kpl 5hh ja 1kpl 4h huoneisto.

Kaikki ovat hyvässä kunnossa.

Rannassa on omat lujat betoniponttonilaiturit 21 veneelle sekä diesel ja bensiinijakelujärjestelmät sekä septin tyhjennyslaitteet.

Laivaväylää pitkin on vesiliikenneyhteys Saimaan kanavan kautta merelle ja Pietariin.

Alue jolla yritys sijaitsee on rauhallinen ja turvallinen sekä lähietäisyydellä on runsaasti erilaisia harrastus ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Kiinteistön rakentaminen on maksanut yli 1milj.euroa +tontin hinta. Tontilla on vapaata lisärakennusoikeutta ja nykyisen rakennuksen huonejärjestystä on mahdollista muuttaa käyttötarpeiden mukaan.

Omistamme myös vieressä olevan omalla rantatontilla sijaitsevan entisen siltavartijan talon. Siinä on majoitustilaa 10:lle henkilölle.

Ota huomioon!!
Koska olemme jäämässä pois aktiivisesta työelämästä, haluamme myydä koko yrityksen kiinteistöineen ja liiketoimintoineen. Olemme valmiit neuvottelemaan Teille sopivasta hinnasta jolla kauppa voitaisiin toteuttaa.

YHTEYSTIEDOT

VIDEO