IlmoituksetSuomesta
HELSINKI
PARK HOTEL KÄPYLÄ

Park Hotel Käpylä sijaitsee kauniilla ja rauhallisella Puu-Käpylän alueella noin 6 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Hotellissa on 40 kodikasta huonetta. Kaikissa hotellihuoneissa on kylpyhuone, puhelin, minibaari, hiustenkuivain ja televisio. Kaikki huoneemme ovat savuttomia eikä niissä ole kokolattiamattoja. Majoitukseen sisältyy hotelliaamiainen, aamu-uinti ja Wi-Fi-yhteys huoneessa.

Julkiset kulkuyhteydet ydinkeskustaan ovat helpot ja nopeat, ja omalle autolle löytyy aina maksutonta pysäköintitilaa hotellia ympäröiviltä kaduilta. Autotallissamme on asukkaiden käytettävissä kolme maksullista autopaikkaa. Helsinki-Vantaan lentokentälle hotellista ehtii nopeimmillaan 15 minuutissa. Läheiselle Käpylän juna-asemalle pysähtyy myös uusi lentokenttäjuna.

Hotellissa on kolme erikokoista tilaussaunaa. Kaikkien saunojen yhteiskäytössä on reilun kokoinen uima-allas. Jokaisessa saunatilassa on oma peseytymistila, wc ja yksilöllisesti sisustettu pukuhuone.

Ravintola Puisto palvelee asiakkaitaan aamusta iltaan. Yksityistilaisuuksia varten ravintolasta löytyy myös pieni ja tunnelmallinen kabinetti. Kesäisin ravintolan antimista voi nauttia hotellin vehreällä kesäterassilla.

Ota huomioon!!
Park Hotel Käpylä kuuluu suomalaiseen Finlandia Hotels hotelliketjuun, yhdessä 17 muun kotimaisen hotellin kanssa.

Hotelli sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsingin messukeskus ja Hartwall Arena ovat noin 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellilta on noin 500 metrin matka Käpylän juna-asemalle, josta on yhteydet Helsingin päärautatieasemalle sekä lentokentälle.

YHTEYSTIEDOT


MYÖS TÄSSÄ LUOKASSA
  • Rutalahti

    LOMAPALVELUT

    RUTASEN LOMAMÖKIT

    Tule rentoutumaan ja nauttimaan elämyksistä kauniiseen järvi-Suomeen! Tee lomastasi loman arvoinen! Mökit sijaitsevat...

  • JUVA

    LOMAPALVELUT

    Tervetuloa LAATULOMIEN korkeatasoisille huviloille

    LaatuLomien ylellisillä ja kodikkailla huviloilla ja huoneistoissa lomailet ja rentoudut ympäri vuoden yksin, kaksin, ...

  • HELSINKI

    LOMAPALVELUT

    Hotel Arthur on hyvä ratkaisu, kun suunnittelet matkaa Helsinkii

    Hotelli sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä, keskeisimpien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa. Varaa ...

  • PADASJOKI

    LOMAPALVELUT

    Kullasmarina – korkealaatuisia loma-asuntoja upeilla Päijänne-näkymillä

    Kullasmarinan lomakeskus sijaitsee Padasjoen sataman vieressä ainoastaan kahden ja puolentunnin ajomatkan päässä ...